Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ

Hello to all my fans και καλως ήρθατε στο blog μου!

Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό είναι πρωτόγνωρα και συναρπαστικά! Όλη η αγάπη και ο ενθουσιασμός που δέχομαι από τους fans μου αλλά και από τους φίλους μου με έχουν κάνει να σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό που ξεκίνησε για πλάκα..... Ευχαριστώ!

Με αφορμή το γράμμα της φίλης αναγνώστριας Γιάννας, σήμερα θα ασχοληθούμε με τις κρίσεις άγχους και πανικού και πως αυτές εξαφανίζονται με απλές λύσεις!
Ελάτε φίλοι μου, όλοι κάποια στιγμή νοιώσαμε ότι η καρδιά μας χτυπά λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό...ελάτε φίλοι μου, ας παραδεχτούμε ότι κάποια στιγμή όλων τα χέρια έτρεμαν χωρίς λόγο....

Ακολουθήστε τη συμβουλή μου όσο ακόμη είναι ζεστός ο καιρός! Εκμεταλλευτείτε την ηλιοφάνεια και τα τέλεια Ελληνικά νησιά και αποδράστε βάζοντας στις βαλίτσες σας περισσότερη αισιοδοξία!




Μέχρι την επόμενη χρήσιμη συμβουλή,

Από εμένα, τη Ρένα, με αγάπη

Γεια σας

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό είδωλο ομορφιάς και σοφίας, Ρένα...
    Είμαστε σίγουρες οτι το θέμα μας θα σε αγγίξει όσο κανένα άλλο......
    Η ομορφιά αγαπητή Ρένα...Ευχή και κατάρα..Ένα πρόβλημα που βασανίζει δυο γυναίκες ποθητές και ερωτικές...
    Όταν είσαι γυναίκα πειρασμός, όταν είσαι γυναίκα κόλαφος, όταν όλοι οι άντρες σε παρακαλούν για μια σου ματιά, όταν όλες οι γυναίκες σε φθονούν τότε αυτό δεν είναι ζωή αγαπητή Ρένα... είναι κόλαση...
    Πως θα μπορέσω να ζήσω σαν απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας?? Πως θα μπορέσω να τσαλακώσω την πανέμορφη όψη μου ώστε να μπορέσω να ζήσω μια ζωή σαν όλες τις άλλες γυναίκες??
    Αγαπητό είδωλο ομορφιάς και σοφίας... αναμένουμε συμβουλή σου σύντομα...

    Πάντα πιστές κοντά σου...
    ΜΑΤΙΝΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΑΚΗ
    ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή