Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Υπομονή!!

Hello to all my fans,

Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς τους αναγνώστες αυτού του blog για τα μηνύματα σας και για τις ερωτήσεις- απορίες σας.
Αγαπημένοι μου φίλοι, σίγουρα θα απαντήσω σε όλους σας είτε με σχόλιο στις δημοσιεύσεις ή με video αφιερωμένο στην πάθηση σας.

Σήμερα θέλω να αναφερθώ στους φίλους "προβληματισμένο κυκλάμινο" και "πονεμένος είλωτας".
Μικρό μου κυκλάμινο η απάντηση στο πρόβλημα σου θα έρθει σύντομα με video!
Πονεμένε είλωτα, η εκπομπή με τίτλο "Μικρός Νικόλας" είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε εσένα και μόνο!

Το καυτό θέμα των εργασιακών σχέσεων (στο οποίο θα αναφερόμαστε συχνά πυκνά) που εν μέρει αφορά και την φίλη αναγνώστρια Κυκλάμινο έχει μεγάλη απήχηση σε όλους τους fans μου από όλα τα μέρη του κόσμου.
Παρακάτω στο video από την εκπομπή μου θα βρεις προτάσεις και λύσεις για τα θέματα που σε αφορούν.



Αναγνώστες αυτού του blog, φίλοι και συναγωνιστές στη ζωή, συνεχίστε να μου στέλνετε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας και θα προσπαθώ να απαντώ σε όλους!

Μέχρι την επόμενη συμβουλή, από μένα, τη Ρένα με αγάπη

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή Ρένα,

    Κατ'αρχάς συγχαρητήρια για την εκπομπή σου, είναι πραγματικά πολύ χρήσημη για όλους εμάς που χρειαζόμαστε τη συμβουλή σου.

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνει κάποιος που βρίσκεται στη θέση που ανέφερες στο φίλο Νικόλα, δηλαδή να δουλεύει για τη Σοφία ή για το Νίκο.
    Για να κάνω και τη δουλειά σου πιο εύκολη (αν και τα καταφέρνεις μια χαρά) θα ήθελα να κάνω πιο συγκεκριμένο το ερώτημα..
    Αν δουλεύεις για τη Σοφία και καπάκια πας να δουλέψεις για το Νίκο πως το αντιμετωπίζεις;!;

    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Ένας απεγνωσμένος για τη συμβουλή σου θεατής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρένα γεια!!!

    εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα... βλέπω συνέχεια όνειρο με ψάρια!!!! Ότι κυνηγάω ψάρια σε ένα ενυδρείο με ένα δίκαννο!!!! Και μόλις τα πιάσω, τα τηγανίζω (σε Tefal απαραίτητα, τα άλλα κολλάνε) και τα τρώω!! Όλα καλά ως εδώ!!! Το πρόβλημα αρχίζει από εδώ!!!Όταν τα τρώω με πιάνει βήχας και πνίγομαι!!!!! Σαν γιατρός που είσαι, μήπως ξέρεις κανένα φάρμακο για το βήχα... ή καμιά συμβουλή τι πρέπει να κάνω για να μη βήχω και μετά πνίγομαι?????
    Και όταν ξυπνάω δε θυμάμαι τίποτα...

    Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη συμβουλή σου!!!

    Ο πεινασμένος ψαράς με το δίκαννο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή